دانلود ,موزه های معروف دنیا - پاورپوینت
نوشته شده توسط : safa
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی معماری موزه گوگنهایم نیویورک
پاورپوینت بررسی گالری معماریPaul H. Cocker اثر معماران Gow Hastings
پاورپوینت بررسی معماری موزه شانگچیو در چین اثر Atelier Li Xinggang
پاورپوینت بررسی معماری موزه جیکسی آتلیه لی زینگگانگ
پاورپوینت بررسی مرکز هنری کاخ الکساندرا و مرکز موسیقی رازبیک ، دو نمونه مرکز هنری خارجی
پاورپوینت بررسی معماری مرکز هنرهای تجسمی سورنسون
پاورپوینت بررسی معماری موزه ی لوور فرانسه
پاورپوینت بررسی معماری فرهنگسرا زوژو ، استان جیانگ سو ، چین
پاورپوینت بررسی معماری موزه Biesbosch در هلند ، نمونه موردی موزه با رویکرد معماری پایدار
پاورپوینت بررسی معماری فرهنگسرا Alb’Oru
پاورپوینت بررسی معماری موزه تاریخ طبیعی شانگهای
پاورپوینت بررسی موزه هنرهای مدرن FortWorth اثر تادائو آندو
پاورپوینت بررسی معماری فرهنگسراي خاوران
پاورپوینت بررسی معماری 6 نمونه فرهنگسرای داخلی و خارجی
پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای معاصر ولا در اینچوآن
پاورپوینت بررسی معماری خانه موسیقی در بوداپست مجارستان
پاورپوینت بررسی معماری طرح گسترش مرکز هنری رینا صوفیا اثر ژان نوول
دانلود,پاورپوینت بررسی طراحی موزه هنر Benaroya Wing در تاکوما،pptx
پاورپوینت بررسی معماری موزه هنر Bregenz ، موزه کونستهاوس برگنز اثر پیتر زومتور
پاورپوینت بررسی معماری تالار فرهنگ بارسلونا اثر هرتزوگ و دمورن

فهرست:
 
معرفی موزه های معروف دنیا
 
موزه سلطنتی جنگ
 
موزه هولوکاست
 
سایت پلان مجموعه ها
 
موزه مرسدس بنز
 
موزه ملی قطر
 
موزه یهود برلین
 
موزه هنر دنور
 
موزه خولون اسرائیل
 
………………………
 
موزه سلطنتی جنگ جزء اولین طرح های معماری لیبسکیند است که در شمال انگلیس ساخته شد .این مجموعه عظیم با پوسته نقره ای درخشان  آلومینیومی در کنار کانال منچستر قرار گرفته است.این موزه تاریخچه ای از جنگ های مهم اروپا از سال 1914 تا سال 2000 میلادی را در خود جاب داده است. ایده طراحی موزه از این تصور او ناشی می شود که جهان به قطعاتی خرد شده و متلاشی گشته و سپس به صورت تمثیلی ساده و ابتدایی از کشمکش وتضاد روی هم سوار گردیده است. از این رو موزه در نگاه کلی از سه بخش تشکیل شده استکه لیبسکیند ان ها را ”قطعات خرد شده“ می نامد سه بخشی که شاید به نوعی بیان کننده آب زمین و هواست و حوزه های جنگ را مجسم می کند.همان گونه که لیبسکیند شرح می دهد این مجموعه ی سه گانه عینیت دهنده تعارضات قرن بیستم است. جنگ ها از آن جا که در حالت کلی همواره روی زمین روی آب ها و در هوا رخ می دهند هرگز روی کاغذ به درستی به تصویر کشیده نمی شوند.
 
این سه بخش گسیخته و درهم شکسته شده در عین حال که با آشفتگی خویش ذهن را به چالش می کشند به گونه ای تحسین برانگیز وقار و زیبایی دارند.
 
قطعه میانی موزه پاره ای از زمین است عنصری منحنی شکل که در ابعاد تقریبی 70*150 متر گسترده شده و تالار نمایش بزرگی را در خود جای داده است .این بخش بزرگ شامل دو طبقه است که با سقف محدبی به ارتفاع 19 متر پوشیده شده است. رستوران موزه که منظره زیبایی از کانال را عرضه می کند در قطعه اب قرار دارد و با سقفی مفعر به نمایش در آمده است و آخرین بخش _البته نه از حیث اهمیت_ قطعه عمودی هوا است که ورودی ساختمان را تشکیل می دهد و به ارتفاع 55 متر است. این بخش تضاد و تقابل را با ارتفاع کم موزه در سمت راست کانال به تصویر می کشد. فضای داخل پیشنهادی این موزه برگرفته از شکل انحنای زمین است وچون این طرح با اتفاقاتی که در جهان می افتد در ارتباط است موجب درک موقعیتی سریع و بی واسطه از موزه می شود.
 
رابطه ای که میان جریان بی وقفه موزه و چشم انداز بیرون آن بر قرار است به وسیله نظام تسلسل 24 ساعته جهان تعدیل یافته است. بعد فضا و زمان موزه باعث شناختی آسان از فضایی حاکی از تضاد می شود و تنشی را میان این تضاد و زیر بنای تاریخی آن نشان می دهد. قفسه های بادبان مانندی که در خارج از ساختمان به نمایش گذاشته شده به نحو شگفت انگیزی با مناظر اطراف به خصوص زمین فوتبال منچستر یونایتد در ارباط است.
 
موزه هولوکاست
 
ساختمان موزه در دامنه تپه ای مشرف به روستای اینکریم اورشلیم قرار گرفته است.بنای جدید موزه تاریخ هولوکاست نتیجه طرح توسعه ده ساله و 100 میلیون دلاری بنیاد ”یاد واشم“ (yad vashem) (بنیاد قهرمانان و شهدای هولوکاست)است.
 
موزه تاریخ هولوکاست در واقع بدنه اصلی و ستون فقرات پروژه 75000 متر مربعی موشه سفدی اس که جایگزین ساختمان موجود شده است و به عنوان مرکز مجموعه مطرح شده است.سفدی در طراحی این ساختمان به این موضوع واقف بود که موضوع آدم سوزی نمونه مشابهی ندارد و بنابراین ساختمان آن نیز نمی تواند از نمونه های مشابه پیروی کند.
 
قسمت اعظم بدنه اصلی موزه که از بتن و شیشه ساخته شده در زیر تپه پنهان شده است وبا نشان دادن بخشی از ستون فقرات 150 متری خود توانسته است به صورتی ملموس ابعاد واقعی خود را به بیننده منتقل کند.
 
 
 
در انتهای این برآمدگی و در نزدیکی ورودی موزه و مرکز بازدید کنندگان یک منشوربزرگ به سمت دهکده از تپه بیرون آمده که گویی در فضا شناور است ودر انتهای دیگر بنا دیوار های کناری ساختمان از یکدیگر باز شده و با خم شدن به بیرون شکل دو بال را به وجود آورده است.این فرم تاکیدی استعاری بر ادامه زندگی بعد از تجربه مرگ است.
 
مجموعه گالری ها با نور طبیعی و از طریق شکاف سقفی که در ارتفاع 18 متری قرار دارد روشن می شوند. این گالری ها در طول یک مسیر خطی پیاده که در خاک فرو رفته قرار گرفته اند.
 
هنگامی که وارد موزه می شوید گالری ها از نظر پنهان هستند و به مرور که در مسیر قدم می گذارید بسته به موضوع و تاریخ هولوکاست گالری ها نمایان می گردند.
 
در انتهای موزه سالن اسامی فضایی دراماتیک به وجود آورده است
 
یک استراکچر مخروطی 9 متری که انتهای آن به سمت آسمان باز است محل ثبت اسامی میلیون ها یهودی قربانی هولوکاست است .یک مخروط معکوس که از داخل یک سنگ طبیعی کنده کاری شده و به احترام قربانیانی که هیچ گاه شناخته نشدند ساخته شده است.
 
این موزه در واقع از دو محور خطی حرکتی تشکیل شده است که اولی به صورت حجم اصلی و نمای اصلی عمود بر ورودی موزه ظهور پیدا کرده  که محل قرار گیری نور گیر های سقفی و گالری ها می باشد و دومی در دل زمین پنهان شده است و در اخر به حجم مخروطی شکل ختم می شود.این مسیر به گونه ای راز آلود و ساکت طراحی شده است که گویی چشم مخاطب خود را به اسراری پنهان راهنمایی می کند. مرکز جدید فرهنگی آموزشی و تحقیقاتی سندی نشان دهنده موقعیت بنیاد یاد واشم به عنوان یک مرکز بین المللی تحقیقات و نگهداری یادمان هولوکاست است.


کلمات کلیدی مرتبط:
دانلود , ,موزه های , معروف , دنیا , پاورپوینت , ,معرفی موزه های معروف دنیا , ,موزه سلطنتی جنگ , ,موزه هولوکاست , ,سایت پلان مجموعه ها , ,موزه مرسدس بنز , ,موزه ملی قطر , ,موزه یهود برلین , ,موزه هنر دنور , ,موزه خولون اسرائیل , ,……………………… , ,موزه سلطنتی جنگ جزء اولین طرح های معماری لیبسکیند است که ,
 
دانلود ,موزه های معروف دنیا - پاورپوینت

تاریخ ایجاد 24/09/1395 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 142   قیمت: 5000 تومان   حجم فایل: 12810 kb  تعدادمشاهده  8  

 




:: بازدید از این مطلب : 840
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 مهر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: